Busverbinding Spanga-Emmeloord dreigt te vervallen!

Door Margo Pelgrom, vrijdag 7 november 2014 12:49
Door: Plaatselijk belang SMS

Hierbij doet Plaatselijk Belang en oproepje aan iedereen die gebruik maakt van de Connection busverbinding vanaf Spanga naar Emmeloord.

Het lijkt erop dat de bus vanaf 14 december niet meer over Spanga zal rijden, maar dat ie vanaf Ossenzijl rechtstreeks naar Kuinre rijdt.  Dit schijnt het gevolg te zijn van bezuinigingen bij de provincies Flevoland en Overijssel.

Vanaf 14 december kan er dus niet meer in Spanga of bij de Gracht Spanga opgestapt worden zodat men zelf naar Kuinre moet om met de bus naar Emmeloord te kunnen. Dit wordt voor met name veel scholieren een groot probleem.

Plaatselijk Belang wil proberen om dit te voorkomen. Wij willen graag inzichtelijk hebben hoeveel mensen gebruik maken van de busverbinding zodat wij goed kunnen aangeven hoe belangrijk de halteplaatsen in onze dorpen zijn.

Maak je gebruik van de opstapplaatsen in Spanga wil je dit dan z.s.m. doorgeven aan Plaatselijk Belang? Dit kan via mailadres: pl.bel.sms@gmail.com.

Wij adviseren ook iedereen om zelf bezwaar te maken tegen het opheffen van de halte. Dit kan bij Connexion, die zullen iedereen waarschijnlijk doorverwijzen naar de provincies Flevoland en Overijssel.

 

Plaatselijk Belang Spanga Munnekeburen Scherpenzeel

Mede mogelijk gemaakt door