De DUO FIETS kan weer gehuurd worden!

Door Immy Sloot, maandag 23 april 2018 15:44
door PB SMS

De DUO FIETS kan weer gehuurd worden!

 

Vorig jaar heeft het Plaatselijk Belang Scherpenzeel Munnekeburen Spanga een elektrische duofiets aangeschaft. Vanaf juli 2017 was de duofiets te huur. Er zijn al diverse tochtjes door de Groote Veenpolder gemaakt en de gebruikers kwamen enthousiast van de duofiets! We hebben wat tips gekregen om de duofiets nog gebruiksvriendelijker te maken, deze aanpassingen zijn tijdens de winterstalling uitgevoerd.

 

Vanaf heden is het weer mogelijk om de duofiets te huren!

Hoe huur je de duofiets?

Om een reservering te maken voor het huren van de duofiets, kunt u met Petra Kempkes (Zonneroos) contact opnemen: bellen (inspreken op de voicemail is geen probleem) of mailen.

De Zonneroos

Voetpad 63

8485 JM Munnekeburen

Tel. 0561 – 480878

Mob. 06 – 51184177

Mail info@zonneroos.nl

Op de afgesproken datum en tijdstip kunt u naar Voetpad 63 rijden met uw auto, deze parkeert u op het terrein van de Zonneroos. Na het uitwisselen van gegevens en materiaal, kunt u gebruik gaan maken van de duofiets.

 

Deze duofiets maakt het mogelijk om, ondanks beperkingen, mobiel te zijn en fietsplezier te hebben. De begeleider en passagier zitten naast elkaar en beide hebben goed zicht op de weg. De begeleider is diegene die de fiets bestuurt. De sturen en stoelen zijn te verstellen zodat de duofiets veilig en comfortabel fietst. Met behulp van de elektrische aandrijving is het lichter trappen en dus minder vermoeiend.

 

Persoon

Per dag

Inwoners van Scherpenzeel, Munnekeburen of Spanga

Gratis gebruik van de DUO FIETS

Andere belangstellenden.

€ 25,-* per dag.

Andere belangstellenden.

€ 15,-* per dagdeel.

Ochtend: 8:30 – 12:30 uur

Middag: 13:00 – 17:00 uur

Dit zijn richtlijnen. In overleg zijn andere tijden mogelijk.

*Contant geld meenemen, er is geen pinautomaat aanwezig.

 

Mede mogelijk gemaakt door