De duofiets kan gehuurd worden!

Door Immy Sloot, zondag 9 juli 2017 20:59
door Rina Veenstra

Tijdens de jaarvergadering van het Plaatselijk Belang Scherpenzeel Munnekeburen Spanga was er naast de onthulling van de Dorpenvisie nog een feestelijke verrassing. Het PB heeft met behulp van een subsidie een elektrische duofiets aangeschaft!

 

Deze duofiets maakt het mogelijk om, ondanks beperkingen, mobiel te zijn en fietsplezier te hebben. De begeleider en passagier zitten naast elkaar en beide hebben goed zicht op de weg. De begeleider is diegene die de fiets bestuurt. De sturen en stoelen zijn te verstellen zodat de duofiets veilig en comfortabel fietst. Met behulp van de elektrische aandrijving is het lichter trappen en dus minder vermoeiend.

 

Met deze aanschaf hopen we iedereen die wil genieten van deze mooie omgeving, de kans geven om daar op een prettige en comfortabele manier gebruik van te maken.

Petra Kempkes van de Zonneroos heeft aangegeven dat zij de stalling en verhuur van de duofiets op zich wil nemen, dit stellen wij als PB erg op prijs!

 

Zaterdagmorgen is de duofiets officeel overhandigd aan PB door Ten Veen 2wielers uit Wolvega en het eerste ritje op de duofiets is gemaakt door Boukje Brugge met haar dochter Immy.

 

Hoe huur je de duofiets?

Om een reservering te maken voor het huren van de duofiets, kunt u met haar contact opnemen: bellen (inspreken op de voicemail is geen probleem) of mailen.

De Zonneroos

Voetpad 63

8485 JM Munnekeburen

Tel. 0561 – 480878

Mob. 06 – 51184177

Mail info@zonneroos.nl

Op de afgesproken datum en tijdstip kunt u naar Voetpad 63 rijden met uw auto, deze parkeert u op het terrein van de Zonneroos. Na het uitwisselen van gegevens en materiaal, kunt u gebruik gaan maken van de duofiets.

 

Bent u enthousiast geworden? De persoon die de 20ste reservering maakt om de duofiets te huren, krijgen een gevulde picknickmand mee van het Plaatselijk Belang Scherpenzeel Munnekeburen Spanga!

 

Persoon

Per dag

Inwoners van Scherpenzeel, Munnekeburen of Spanga

Gratis gebruik van de DUO FIETS

Andere belangstellenden.

€ 25,-* per dag.

Andere belangstellenden.

€ 15,-* per dagdeel.

Ochtend: 8:30 – 12:30 uur

Middag: 13:00 – 17:00 uur

Dit zijn richtlijnen. In overleg zijn andere tijden mogelijk.

 

*Contant geld meenemen, er is geen pinautomaat aanwezig.

 foto's Hans Brandsma

duofietsduofietsduofiets

 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door