EHBO jubilarissen

Door Immy Sloot, zaterdag 28 mei 2016 20:06
Afdeling Scherpenzeel huldigt zijn trouwe leden

Donderdagavond 26 mei werden er in het Polderhuus  tijdens de jaarvergadering van de EHBO afdeling Scherpenzeel e.o.  zes jubilarissen gehuldigd.

Er waren 4 leden die 25 jaar lid waren van de EHBO vereniging:

  • Marleen v.d. Bulk, zij is bestuurslid/secretaris geweest van 1991-2004 en bemant  veel EHBO-posten.
  • Roel Hoogkamp: hij brengt veel positieve inbreng tijdens de EHBO herhalingen met zijn brandweer achtergrond.
  • Tiemen de Vries: hij is van af 2000 kaderinstructeur bij de afdeling en op dit moment maakt hij deel uit van het bestuur.
  • Henk Oostra: een trouw lid en trouwe bezoeker van de herhalingslessen.

Roely Terpstra-Schippers is al 50 jaar een actief  lid van de vereniging. Roely is “besmet met het  EHBO virus” door haar moeder. Ze heeft veel diensten ingevuld voor de EHBO, recent o.a. de opera, volleybaltoernooien en schaatstoertochten. Roely is vanuit de werkgroep 6 minuten zone altijd meedenkend met de vereniging.

Tinus Wiegmink is 60 jaar actief bij de EHBO. Hij is bij de afdeling Wolvega begonnen en hij heeft actief de oprichting van afdeling Scherpenzeel in 1965 meegemaakt. Tinus heeft ontelbare diensten ingevuld voor afdeling Scherpenzeel. De voorzittershamer is mede door Tinus geschonken aan de vereniging.

Alle jubilarissen kregen een bos bloemen en een speld uitgereikt. Tinus Wiegmink kreeg voor zijn jubileum van 60 jaar een troffee uitgereikt i.p.v. een speld.

Ter gelegenheid van de jubilarissen was er koffie met gebak.

foto's  Hans Brandsma

ehboehboehboehbo

Mede mogelijk gemaakt door