ET PROEME NUST verrast voedselbank Weststellingwerf

Door Immy Sloot, zaterdag 5 november 2016 13:26
door Margo Pelgröm

ET PROEME NUST verrast voedselbank Weststellingwerf met €600,00 aan boodschappen

Het was geen uitgebreid assortiment maar mensen konden net even de koffie, suiker en melk halen of een knabbel voor de onverwachte visite. Maar toch bleken de Veenpoldenaren minder boodschappen te vergeten dan verwacht. Daarom konden de vrijwilligers van de voedselbank Weststellingwerf vandaag (03-11-2016) voor €600,00 aan boodschappen extra uitdelen.

Brood, eerste hulpartikelen, verkoop- en ruilkasten

Et Proeme nust gaat wel door met het verkopen van brood op de zaterdag en de 1e hulp artikelen als pleisters en paracetamol. Ook de verkoopkasten om tweede hands spullen te verkopen blijven natuurlijk bestaan. Ook de boekenruilkasten blijven een grote hit.

Extra ruimte komt goed van pas

De lege schappen komen goed van pas. Er is steeds meer vraag naar activiteiten voor jong en oud. Daarom hebben de lege schappen plaatsgemaakt voor een workshoptafel. Hier zijn al Halloween pompoenen aan gemaakt met 40 kinderen. Maar ook staan er workshops

zeepjes en stoepkrijt maken op de planning.

 

Escaperoom zet Scherpenzeel landelijk op de kaart

De escaperooms draaien op volle toeren. Uit heel Nederland reizen mensen af naar Scherpenzeel om zich op te laten sluiten. Vooral de nieuwe escaperoom Café de koers, waar een stukje geschiedenis van het pand in zit verwerkt, is een succes!

Kerstmarkt

Vorig jaar was de kerstmarkt een groot succes. Daarom zijn we nu al druk met de voorbereidingen bezig voor de Kerstmarkt 2016. De

kerstmarkt kan worden bezocht op 10 december aanstaande. Dit jaar zijn er maar liefst 18 kramen/activiteiten. Dus kom langs van 11.00 tot 18.00 uur. En geniet van de live muziek vanaf 18.00 uur!

Kinderen kunnen komen knutselen.

proemenustproemenust

 

Mede mogelijk gemaakt door