Gratis E-BOOK

Door Hans Brandsma, zaterdag 5 december 2015 13:43
door Linda Peelen

'Een hooggevoelig kind? 40 tips om je kind te ondersteunen'

Ontzettend trots is Linda Peelen eigenaresse van Praktijk Sterrkind, na 11 jaar zelfstandig gevestigd pedagoog lanceert Linda nu haar eerste E-book, geheel gratis. 
'Er waren altijd veel vragen van ouders én ook van leerkrachten over wat hooggevoeligheid is', vertelt Linda. Al vanaf de start van haar praktijk, eerst in provincie Utrecht en later vestigde ze zich in Friesland, heeft Linda de behoefte om te schrijven. Ze wil graag meer bekendheid geven aan hooggevoeligheid bij kinderen, zodat kinderen de begeleiding krijgen die ze nodig hebben.
'Eén op de vijf kinderen is hooggevoelig', zegt Linda. Enthousiast vertelt ze verder: 'Hooggevoelige kinderen hebben een gevoeliger zenuwstelstel, het hele lichaam neemt nauwkeuriger waar; een hooggevoelig kind hoort, voelt, ruikt, ervaart alles intenser dan een kind zonder deze gevoeligheid. Het is een prachtige eigenschap echter kan het ook ontzettend overweldigend zijn voor een kind en als ouders en kinderen niet leren hoe ze met deze gevoeligheid om kunnen gaan ontstaan er vaak problemen.'
Linda legt uit: 'Doordat hooggevoelige kinderen als het ware zo open staan voor de wereld om hun heen pakken ze (bijna) alles op. Dit is vaak zo overweldigend voor kinderen. Ze krijgen te veel prikkels en om hun binnenwereld leefbaar te houden keren ze óf naar buiten (druk gedrag) óf trekken ze zich juist terug (stil/verlegen/in zichzelf gekeerd gedrag), om het op die manier leefbaar voor zichzelf te houden. In mijn praktijk zie ik ook veel signalen van overprikkeling, zoals slaapproblemen, driftbuien, angstig, neerslachtig of buik- en hoofdpijnklachten.'
In Linda's gratis e-book geeft ze meer dan 40 tips om je kind hierin te ondersteunen. Neem een kijkje op haar, geheel vernieuwde, site http://www.praktijksterrekind.com en download daar haar GRATIS e-book.
Linda gaat nu verder met het maken van een online cursus waarin ze je in 8 weken leert hoe je kind van zijn gevoeligheid zijn kracht kan maken. Je ontvangt tips, oefeningen en inspiratie. Interesse? Je kan je alvast geheel vrijblijvend opgeven via haar site.
Mocht je behoefte hebben aan contact stuur Linda Peelen dan een mailtje via info@praktijk-sterrekind.com of bel naar 0561-438 668. Praktijk Sterrekind is gevestigd in Munnekeburen. 

Mede mogelijk gemaakt door