Hardrijiders opgepast!

Door Hans Brandsma, woensdag 23 september 2015 10:19
Kinderen van de Aventurijn controleren de snelheid.

Munnekeburen - Kinderen uit groep zeven en acht van basisschool De Aventurijn uit Munnekeburen waren gisteren voor even politieagent. Samen met wijkagente Leontina Koehoorn voerden zij bij de school een lasercontrole uit. Dit gebeurde vanwege het Buurtlabel dat het Plaatselijk Belang van Scherpenzeel, Munnekeburen en Spanga vorig jaar ontving van Veilig Verkeer Nederland. Dit Buurtlabel toont aan dat de dorpen zich actief in zetten voor een hoge verkeersveiligheid. 

Een onderdeel daarvan is verkeersacties zoals deze lasercontrole. Ook VVN, het Plaatselijk Belang en de verkeersoudersgroep waren hierbij aanwezig. Zij willen met de lasercontrole zorgen voor een stukje bewustwording bij de kinderen over verkeersveiligheid.

Kinderen Aventurijn snelheidscontroleKinderen Aventurijn snelheidscontroleKinderen Aventurijn snelheidscontroleKinderen Aventurijn snelheidscontroleKinderen Aventurijn snelheidscontroleKinderen Aventurijn snelheidscontroleKinderen Aventurijn snelheidscontroleKinderen Aventurijn snelheidscontrolefotografie Hans Brandsma

Mede mogelijk gemaakt door