Montmartre markt op camping de Landerij

Door Immy Sloot, vrijdag 3 augustus 2018 11:44
door Petra Kempkes

Zondag 12 augustus a.s. vindt er op het natuurkampeerterrein de Landerij te Scherpenzeel (Grindweg 155) weer een gezellige kunstzinnige Montmartremarkt plaats. Van 12.00 tot 18.00 uur bieden zo’n 20 kunstenaars (waaronder vilt, keramiek, naaldkunst etc.) hun werk aan. Tevens ziet u diverse kunstenaars in actie met weven, spinnen en schilderen.

Onder het genot van live muziek, een hapje en een drankje kunt u genieten van deze “Franse” gezelligheid.

Uiteraard kunt u uw bezoek goed combineren met een bezoek aan de kunstroute “Once in the Wetlands” met alle buiten- en binnenlokaties waaronder  de expositie met 36 litho’s van Marc Chagall in het kerkje in Scherpenzeel.  12 augustus is ook de laatste dag dat deze bijzondere expositie te bezichtigen is. Reden te meer om richting de Westhoek van de gemeente Weststellingwerf af te zakken.

Mocht u overwegen om uw bezoek te combineren met een bezoek aan Opera Spanga met Aida dan kunt u  op 11 en 13 augustus nog terecht op deze bijzondere locatie te Spanga. Het atelier van O.C. Hooymeyer is op de dagen van de opera open en in de Tentepolle is op die dagen een tentoonstelling van D.K. Koopmans te bezichtigen.

Blijft u langer dan is een combinatie met Opera Nijetrijne (vanaf 14 augustus) ook een aanrader.

montmartre

Mede mogelijk gemaakt door