Opera Nijetrijne zoekt nog een paar figuranten

Door Immy Sloot, vrijdag 8 april 2016 12:14
door Lenus v.d. Broek

opera nijetrijne

Opera Nijetrijne zoekt nog een paar figuranten

Nijetrijne - Voor de operaproductie Mondo aan de Scheene van Opera Nijetrijne in augustus 2016 aan de Scheene in Nijetrijne is de producent op zoek naar nog een paar figuranten, mannen en vrouwen. Inmiddels hebben zich al vier aangemeld.

Ze zullen een actieve rol spelen in de opera, maar hoeven niet te spreken. Zij zoeken naar mensen die het leuk vinden om samen met professionele zangers op het toneel te staan. Het is belangrijk dat de kandidaten een goede conditie hebben, goed kunnen bewegen en niet bang zijn om op grote hoogte te klimmen. Enige danservaring strekt tot aanbeveling. Informatie over Opera Nijetrijne is te vinden opwww.operanijetrijne.nl.

Voor diegenen die interesse hebben voor een rol als figurant: repetitietijd vanaf 2 augustus enkele uren per dag, een en ander in overleg. De première is op 16 augustus om 17.30 uur. De laatste voorstelling is op 28 augustus. Er wordt geen vergoeding verstrekt, maar wel een heel plezierige tijd en dagelijks een maaltijd. Reacties naar: audities.operanijetrijne@gmail.com.

foto Lenus v.d. Broek

Mede mogelijk gemaakt door