Sportieve volleybaldag in Munnekeburen

Door Margo Pelgrom, dinsdag 4 februari 2014 8:11
Foto's: Hans Brandsma

 

 

Zaterdag 1 februari waren er weer vele fanatiekelingen te vinden in sporthal de Schakel te Munnekeburen voor het 31ste buurtvolleybaltoernooi.

 

De recreanten streden in drie poules van 5 voor een plekje in de finale. In poule A werd de finale na een aantal spannende partijen gehaald door het team van de Sjenkies. Poule B werd gewonnen door Bert-Jans Dreamteam en in poule C was de winst nipt voor de IJsvogels.

 

Bert-Jans Dreamteam stoomde door in de finale en won ook van de Sjenkies en de IJsvogels. De strijd om de tweede en derde plaats werd zwaar bevochten, zelfs bij de prijsuitreiking was het nog niet helemaal duidelijk, maar de IJsvogels trokken aan het langste eind en gingen er met de tweede prijs vandoor.

 

In de wedstrijdklasse waren helaas maar drie teams, zij speelden daarom een dubbele competitie. Er werd flink geslagen en gedoken,maar het team van Gerda van Beek, de Allstars, gingen er met de meeste punten en dus het gebak vandoor. 

 

Na de prijsuitreiking werd er in de kantine genoten van welverdiende sapjes en hapjes, en met een fraai stukje muziek van Hans Meijer was het nog lang onrustig in het Polderhús.

Mede mogelijk gemaakt door