UPDATE -Supermarkt

Door Margo Pelgrom, zaterdag 20 september 2014 23:41
UPDATE

 

- Nieuwsbericht van 03-10-2014 -

 

Beste streekgenoten,

Allereerst wil ik een ieder bedanken die tot nu toe heeft meegewerkt aan mijn behoefte onderzoek, super! We weten allemaal dat veel bedrijvigheid in de Groote Veenpolder de laatste jaren is afgenomen en waarschijnlijk de komende jaren alleen maar verder zal afnemen. Daarom zoek ik al een tijdje naar mogelijkheden om de leefbaarheid in dit gebied te behouden/verbeteren. Hierbij gaan mijn ideeën uit naar sport & beweging voor jong en oud in combinatie met o.a. een winkel, terras en de veel gevraagde pinautomaat.

“Ik speel al een aantal jaren met de gedachte een sportschool op te zetten”              

Omdat sport en bewegen voor iedereen belangrijk is wil ik mijn aanbod, naast de bestaande verenigingen vergroten. Momenteel verzorg ik al circuittraingen en bootcamps. Daarnaast kunnen mensen een healtcheck bij mij aanvragen en zijn er mogelijkheden tot 1op1 begeleiding op het gebied van voeding en bewegen. Omdat ik al een aantal jaren met de gedachte speel een sportschool op te zetten, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en wil het een kans geven. Het aanbod zie ik als volgt voor me: regulier fitness, groepslessen(bijv. spinning,yoga en kickfun), sauna, zonnebank en dit alles voor zowel jong & oud.

“Het is de bedoeling dat dit weer het kloppende hart gaat zijn van de Grote Veenpolder”

In de zoektocht naar de mogelijkheden en behoeften om iets op te zetten kreeg ik vaak de bevestiging voor de ideeën die ik al had. Door de vele enquêtes die ik inmiddels heb afgenomen bemerk ik het gemis van de supermarkt die er altijd was. Een volwaardige supermarkt is helaas niet haalbaar, maar een combinatie van meerdere initiatieven behoort zeker tot de mogelijkheden. Mijn ideeën zijn bijvoorbeeld een terrasje voor een hapje en een drankje,  pinautomaat, postagentschap, kindermiddagen, verhuur cursusruimte, jeu de boules baan en een  winkel voor hobbyverkoop waar je tegen een kleine vergoeding een kast of schap kan huren voor jouw creaties en/of 2e hands goederen. Om de vele fietsers en de toerist in het algemeen tegemoet te komen kan de onderneming als centraal informatiepunt fungeren naast het bestaande aanbod wat hier al voor is.

 “Ik was opzoek naar iemand met net zoveel energie en passie voor de andere initiatieven”

Deze initiatieven kan en wil ik niet alleen dragen, hierbij heb ik hulp nodig. Onderweg is Margo Pelgröm aangehaakt, zij is erg gedreven en bereid te helpen om de mogelijkheden verder te onderzoeken. We willen iedereen er in betrekken en de initiatieven moeten breed gedragen worden. Daarom wordt ieders mening en/of idee op prijs gesteld. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het kloppend hart van de Groote Veenpolder weer terugkeert en misschien al volgend jaar is gerealiseerd! 

Tot slot…

Voor mij is het erg van belang te weten of mijn plannen haalbaar zijn. Daarom zou ik graag van u willen weten of en hoeveel potentiële leden ik kan ontvangen. Denk hierbij aan een sportschool abonnement, maar ook bijv. het gebruik van een kast of schap in de winkel. Ben ik nog niet bij je aan de deur geweest? Wil je online het onderzoek invullen?  Dit duurt hooguit 5 minuten. Kijk op de Veenletters site voor het formulier online, vraag het bij me op via barry@jouweigencoach.nl of bel naar 06- 29 41 64 70. Uiteraard kunt u ook andere vragen en opmerkingen bij mij kwijt!
 
Barry Vaartjes
 

 ONDERAAN DEZE PAGINA KUNT U DE ENQUÊTE DOWNLOADEN. (PAPERCLIP)

 

 

 

 

 

- Nieuwsbericht van 20-09-2014 -

 

SCHERPENZEEL. We weten allemaal dat veel bedrijvigheid in de Groote Veenpolder de laatste jaren is afgenomen en waarschijnlijk de komende jaren alleen maar verder zal afnemen. Daarom zoekt Barry Vaartjes uit Scherpenzeel  al een tijdje naar mogelijkheden om de leefbaarheid in dit gebied te behouden en/of te verbeteren. Hierbij gaan de ideeën van Barry uit naar sport & beweging voor jong en oud, in combinatie met o.a. een winkeltje, terras en de veel gevraagde pinautomaat. 

 

Barry is nu bezig met een grondig buurtonderzoek om te kijken of de wens zo sterk aanwezig is als gedacht.  Hij kan en wil dit initiatief niet alleen aangaan en was opzoek naar een gedreven en gepassioneerd mede ondernemer. Hij krijgt nu hulp van Margo Pelgröm eveneens uit Scherpenzeel. Samen willen ze kijken of het plan haalbaar is. Wellicht kan het in 2015 al gerealiseerd worden.

 

Voor alle vragen, opmerkingen en de enquête kunt u contact opnemen met Barry via barry@jouweigencoach.nl of bel/sms/whats app naar 06- 29 41 64 70

 

Lees het uitgebreide verhaal in de volgende editie van de papieren Veenletters welke u omstreeks 3 oktober weer in de bus krijgt.

 

 

Mede mogelijk gemaakt door