Veenletters met uitsterven bedreigd…

Door Margo Pelgrom, vrijdag 18 juli 2014 9:07
Schrijven, iets voor jou?

Veenletters. Voor velen bekend. De lokale krant van de Groote Veenpolder. Al ruim 12 jaar brengen enthousiaste vrijwilligers nieuws voor en over de Groote Veenpolder gebundeld in een boekje en op de onlangs vernieuwde website.

Voor het maken van deze boekjes zijn mensen (min. 8 vrijwilligers) nodig. Mensen die de verhalen schrijven, mensen voor de eindredactie en natuurlijk mensen die het veld in willen met hun camera. Voor nu en ook voor de toekomst van het boekje zoeken we spoedig 2 nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd in de Groote Veenpolder en vind je schrijven leuk, lijkt het je leuk om eens een foto te maken bij een evenement of wil je eindredacteur worden? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

 

We zijn echt met uitsterven bedreigd….

Stuur een mail naar redactie@veenletters.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meedoen met Veenletters is helemaal gratis en ook de leeftijd speelt geen rol.  Ervaring is niet nodig, wij zorgen voor een goede begeleiding het huidige team staat daarvoor garant. Het enige wat we van je vragen is enthousiasme! Is schrijven leuk? Ja, schrijven is heel leuk! Proef er eens aan. Kom eens langs voor een gesprek. Wie weet lezen we binnenkort jou verhaal in Veenletters. Ga jij voor een nieuwe uitdaging!

We wachten op je mail.

Team Veenletters

Mede mogelijk gemaakt door