Werk in uitvoering

Door Hans Brandsma, vrijdag 12 december 2014 14:39
Renovatie plantvakken in Scherpenzeel en Munnekeburen

 Plantvakken Grindweg vernieuwen

Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien is er inmiddels een begin gemaakt met het renoveren van de plantvakken langs de Grindweg. Thomas & Hoogkamp hoveniers voert deze renovatie uit in opdracht van de gemeente.De werkzaamheden zullen in verschillende fases uitgevoerd worden. In de winterperiode wordt het grootste deel van de werkzaamheden uitgevoerd. Het is de bedoeling om alle plantvakken leeg te halen, en te voorzien van nieuwe teelaarde. Op sommige plaatsen zullen er plantvakken vergroot of verkleind worden. Mocht u willen weten waar dat het geval is dan kunt u dit zien op de tekeningen elders op deze site.

Er komt een heel nieuw soort beplanting in de vakken welke veel meer kleur aan het dorp zal geven. Ook de bomen worden vervangen door een andere soort boom..   Deze bomen zullen samen met de bloembollen in de winter geplant worden. De heesters en vaste planten worden tegen het voorjaar geplant. Om dit allemaal te realiseren vinden er de komende tijd werkzaamheden plaats langs de Grindweg,  hierdoor kan enige overlast ontstaan voor het verkeer. Ook voor de bewoners die hun auto's parkeren in de parkeervakken bij de plantvakken kan er enige overlast ontstaan. Tijdens de werkzaamheden zullen in sommige gevallen de auto's verplaatst moeten worden. Er wordt geprobeerd de overlast tot een minimum te beperken.

Indien u vragen hebt over de werkzaamheden kunt u altijd telefonisch contact op nemen met onderstaande nummers.                                                                                                                               

G.Thomas                                 G.Hoogkamp

06-10865732                            06-29553566

 

Ook kunt u vragen stellen op de stand van T&H tijdens de energie-bespaarbeurs komende zaterdag (13 december) bij Technisch bedrijf Minnesma.

Plantvakken Grindweg vernieuwenfotografie Hans Brandsma

Mede mogelijk gemaakt door