ZEER SUCCESVOLLE FILMMIDDAG

Door Margo Pelgrom, maandag 26 oktober 2015 10:53
VAN IJSCLUB DE EENRDRACHT

Afgelopen woensdagmiddag hield ijsclub De Eendracht uit de grote Veenpolder haar jaarlijkse filmmiddag voor de jeugd. Ook deze keer was de filmmiddag een groot succes met maar liefst 28 kinderen die de film van Air Bud kwamen kijken!

De film gaat over Josh Framm, een 11-jarige jongen die dol is op basketbal. Wanneer zijn vader overlijdt, gaat hij met zijn familie naar een nieuwe stad verhuizen. Hier is hij heel verlegen: Hij is te bang om auditie te doen voor het basketbalteam op school en is al helemaal te nerveus om nieuwe vrienden te maken. Dan ontmoet hij Buddy, een hond die eigenlijk toebehoort aan een alcoholistische clown. Josh komt erachter dat Buddy erg goed is in basketbal. Hij begint daarom als mascotte voor het basketbalteam. Maar wanneer er blijkt dat er geen regels zijn dat honden niet mogen spelen, wordt hij al snel de beste teamspeler. Net nu alles goed gaat, komt zijn oude baas weer opdagen die zijn hond terugeist. Hij klaagt de familie Framm aan, maar de rechtbank beslist dat Buddy zelf moet kiezen bij wie hij wil wonen. Uiteindelijk kiest hij voor Josh.

In de pauze werden de kinderen verwend met een heerlijke ijsco, de ijsco werd gesponsord door de rijdende Snackerie van Anneke Slagter. Na afloop van de film kregen alle kinderen nog een drankje en een patatje van de ijsclub.

Bij deze willen wij Anneke van de rijdende Snackerie, Petra, Hiltje, Rene en Harry van ijsclub de Eendracht en het bestuur van ‘t honk te Munnekeburen bedanken voor deze zeer geslaagde middag. Op naar de volgende filmmiddag!

IJsclub de Eendracht

Mede mogelijk gemaakt door