Zeer succesvolle filmmiddag

Door Margo Pelgrom, vrijdag 25 oktober 2013 10:28
van ijsclub de eendracht

Afgelopen woensdagmiddag hield ijsclub De Eendracht haar jaarlijkse filmmiddag voor de jeugd. Ook deze keer was de filmmiddag een zeer groot succes met maar liefst 50 kinderen die de film van ‘de groeten van Mike’ kwamen kijken! Deze film gaat over Mike die in het ziekenhuis ligt, maar die na zijn herstel eindelijk naar huis mag. Maar Mike kan niet naar huis want zijn moeder is aan de drank en kwam Mike niet uit het ziekenhuis halen. Het liep voor Mike  gelukkig allemaal goed af. Het was een zeer spannende film en af en toe werd het toch ook wel heel erg stil in de zaal.

In de pauze werden de kinderen verwend met frisdrank en een zakje snoep. Na afloop van de film was het gedaan met de rust, want de rijdende Snackerie  kwam het terrein van ’t Honk oprijden. De kinderen werden heerlijk getrakteerd op een portie patat en als extra trakteerde Anneke van de rijdende Snackerie ook nog eens op een frikandel en dit vonden de kinderen natuurlijk geweldig!

Bij deze willen wij Anneke van de rijdende Snackerie, Petra en Hiltje van ijsclub de Eendracht en het bestuur van het honk te Munnekeburen heel erg bedanken voor deze zeer geslaagde middag. Op naar de volgende filmmiddag!

 

IJsclub de Eendracht

Mede mogelijk gemaakt door