Zeer succesvolle filmmiddag voor de jeugd

Door Immy Sloot, vrijdag 28 oktober 2016 14:43
door ijsclub De Eendracht

Op woensdagmiddag 19 oktober 2016 hield ijsclub De Eendracht uit de grote Veenpolder haar jaarlijkse filmmiddag voor de jeugd. Ook deze keer was de filmmiddag een groot succes met maar liefst 29 kinderen die de film van Dummie de Mummie kwamen kijken!

In  Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba  is Dummie inmiddels helemaal thuis in Polderdam, het dorp waar Goos hem gevonden heeft. Ze gaan samen naar school en zijn de beste vrienden. Tot ze opeens beseffen dat Dummie niet kan eten en dus nooit groot zal worden.

Meester Krabbel snapt het probleem, maar ontdekt dat er een beeld is met olie erin wat Dummie kan helpen. Goos wil op zoek naar het beeldje, maar dat blijkt op de bodem van de zee te liggen. Dummie besluit dat hij dan maar vooral heel beroemd wil worden. De schilder wedstrijd van de krant móet hij daarom winnen. Met een mooi portret van juffrouw Friek gaat dat vast lukken!

 

In de pauze werden de kinderen verwend met een heerlijke ijsco, de ijsco werd gesponsord door de rijdende Snackerie van Anneke Slagter. Na afloop van de film kregen alle kinderen nog een drankje en een patatje van de ijsclub.

Bij deze willen wij Anneke van de rijdende Snackerie, en het bestuur van ‘t honk te Munnekeburen en  Petra, Geralt en Harry van ijsclub de Eendracht bedanken voor deze zeer geslaagde middag. Op naar de volgende filmmiddag!

IJsclub de Eendracht (eigen foto)

filmmiddag ijsclub

Mede mogelijk gemaakt door