Privcy policy Veenletters

Privacyverklaring

Deze pagina heeft tot doel u te informeren over hoe Veenletters omgaat met persoonsgegevens die zij via deze website verkrijgt. Bij het verwerken van persoonsgegevens zal de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) worden gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen.

Hoe gaat Veenletters om met uw persoonsgegevens?

Uw gegevens worden op een zorgvuldige manier in overeenstemming met de Wbp verwerkt. Veenletters zal uw persoonsgegevens (zoals, naam, geboortedatum en telefoonnummer) alleen gebruiken voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten.

Dat betekent dat als u bijvoorbeeld uw naam en telefoonnummer  invult voor het  aanmaken van een account, deze gegevens niet worden gebruikt om u ook andere informatie toe te zenden (behalve als dat is aangegeven). Het betekent ook dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals het toesturen van bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als via de website strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan (en verdere uitzonderingen zoals genoemd in artikel 43 Wet bescherming persoonsgegevens).

Cookies en privacy. 

Wat is een cookie?
Veenletters maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser (bijv. Explorer, Safari, Firefox, Chrome, Opera) op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Een cookie kan geen virussen verspreiden.
Veenletters plaatst alleen een zogenaamde functionele cookie; dat is een cookie die nodig is om een uitdrukkelijk door u verzochte dienst te kunnen verlenen, of om communicatie mogelijk te maken.


Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kan Veenletters u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van de browser.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kan Veenletters zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken zodat wij onze dienstverlening zoveel mogelijk kunnen aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u de webbrowser afsluit.

In- en uitschakelen van cookies en verwijderen daarvan
U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het volgende gebruik van de website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat geen volledig gebruik kan worden gemaakt van alle mogelijkheden van de website. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.   

Mede mogelijk gemaakt door